Doorgaan naar artikel
Niantic onthult de GO Safari Ball als volledig nieuwe Pokéball
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Zojuist heeft Niantic een volledig nieuwe Pokéball onthuld in de vorm van de GO Safari Ball. Het lijkt erop dat dit een andere ball is dan de gewone Safari Ball, aangezien het ontwerp, wat je hierboven en onder ziet, ook anders is:

Mogelijk heeft dit alles te maken met het feit dat het tot nu toe niet mogelijk was om Legendaries in een Safari Ball te vangen. Verzamelaars dachten dat dat nu wel zo is, maar dus nog altijd niet echt.

De GO Safari Ball is tijdens het GO Wild Area-event tijdelijk te verkrijgen. Alle spelers (met en zonder ticket) krijgen er een paar uit een gratis Timed Research en kunnen ze krijgen door Pokestops te spinnen. Tickethouders krijgen ieder uur een extra Timed Research voor extra GO Safari Balls. Deze zijn vooral heel fijn wanneer je de veel moeilijker te vangen Mighty Pokémon wil vangen.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website en op onze socials. Daarnaast hebben we een Pokémon GO-groepenoverzicht. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via één van zijn kanalen!