Doorgaan naar artikel
Eerste Rebel Wolves-game wordt uitgegeven door Bandai Namco
Thom van den Hork
Thom van den Hork
Hoofdredacteur
Profiel

Ontwikkelaar Rebel Wolves, opgericht in 2022 door industrieveteraan Konrad Tomaszkiewicz, en uitgever Bandai Namco hebben vandaag bekendgemaakt dat ze een overeenkomst hebben gesloten over de debuuttitel van de Poolse ontwikkelaar. De eerste Rebel Wolves-game zal namelijk worden uitgegeven door het Japanse bedrijf. Tomasz Tinc, Chief Publishing Officer van Rebel Wolves, zei er het volgende over:

Rebel Wolves is een nieuwe studio die gebouwd is op stevige fundamenten: een combinatie van ervaring en frisse energie. Bandai Namco Entertainment Europe, een bedrijf dat bekend staat om zijn toewijding aan het role-playing genre en de bereidheid om nieuwe IP’s aan te gaan, is een perfecte match voor onze wolfpack. Niet alleen deelt het onze waarden, maar ook haar staat van dienst in het uitgeven van verhalende RPG’s spreekt voor zich. We kijken ernaar uit om met hen samen te werken om het eerste hoofdstuk van de Dawnwalker-saga naar gamers wereldwijd te brengen.

Op dit moment weten we nog niet zoveel over de eerste game van de Dawnwalker-saga, maar houd onze site goed in de gaten voor al het nieuws omtrent deze titel.