Doorgaan naar artikel
Twee nieuwe special guests voor Heroes Dutch Comic Con in november
Joost Klein Middelink
Joost Klein Middelink
Gameredacteur / Bordspellenredactiemanager / Eventmanager
Profiel

Naast Matthew Mercer, bekend van Critical Role, en Graham McTavish, bekend van The Hobbit, House of the Dragon en Netflix’s The Witcher, zijn er twee nieuwe special guests aangekondigd voor Heroes Dutch Comic Con wintereditie op 23 en 24 november in de Jaarbeurs in Utrecht.

Liefhebbers van The Vampire Dairies kunnen genieten van Joseph Morgan die beide dagen aanwezig zal zijn op de beurs. Joseph was ook te zien in Immortals, als Ben Hur in de gelijknamige miniserie en in tv-series zoals Halo en Titans.

Naast Joseph komt ook de Nederlandse acteur en bodybuilder Olivier Richters naar de beurs. The Dutch Giant, zoals Olivier ook wel bekend is, zal beide dagen te zien zijn op de beurs. Hij had zijn eerste bioscoopfilmrol in The King’s Man en was vervolgens ook te zien in Black Widow als Ursa Major, maar brak pas echt door in Indiana Jones and the Dial of Destiny als schurk Hauke.

Beide acteurs zijn beschikbaar voor fotomomenten, handtekeningen uit te delen en vragen te beantwoorden tijdens de Q&A’s op het hoofdpodium. Tickets zijn nog te koop via de officiële website van Heroes Dutch Comic Con.