Doorgaan naar artikel
Pikachu met een saree nu officieel onthuld als regionaal, met misschien toch een kans voor ons
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Gisteren is na de eerdere teaser de Pikachu met een saree onthuld. Het is in onze ogen een leuke Pikachu, maar helaas is die alleen in India te vinden tijdens het Festival of Light-event. Er is echter een klein onder voorbehoud. Deze Pikachu zit ook in raids en laat dat nou net een mogelijke kans zijn om hem wel te krijgen. Niantic heeft namelijk niet aangekondigd dat de raids alleen lokaal te doen zijn.

Als de Pikachu met een saree ook in remote raids te vinden is, zullen die uitermate populair zijn. De kans dat je er dan één kunt vangen is alsnog heel klein. Maar laten we hopen dat die kans er wel is. Je vangt dan de Pikachu van de afbeelding hierboven.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website en op onze socials. Daarnaast hebben we een Pokémon GO-groepenoverzicht. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via één van zijn kanalen!