Doorgaan naar artikel
Niantic heeft Pokémon GO gift cards aangekondigd voor in winkels
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Dat Niantic de laatste tijd steeds meer manieren toevoegt om spelers de kans te geven om geld uit te geven is bekend. Nu is er gisteren wederom een nieuwe manier aangekondigd, namelijk via Pokémon GO gift cards. Die cadeaukaarten kunnen we straks in winkels gaan kopen en als code toevoegen aan het spel via de webstore. Vooralsnog zijn ze alleen voor de Verenigde Staten aangekondigd, maar er is niet gezegd dat dit exclusief voor dat land is. Wel zijn ze in de VS vooralsnog exclusief bij Wallmart verkrijgbaar voor de volgende prijzen:

  • $10 – 1,250 PokéCoins
  • $25 – 3,300 PokéCoins
  • $50 – 7,000 PokéCoins
  • $100 – 15,000 PokéCoins

Amerikaans prijzen bevatten geen BTW. Alle prijzen moeten dus met ongeveer 20 procent verhoogd worden als je ze wilt vergelijken met Nederland. Overigens zijn de kaarten ook online verkrijgbaar. Dus mogelijk is dat nog interessant voor ons.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website en op onze socials. Daarnaast hebben we een Pokémon GO-groepenoverzicht. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via één van zijn kanalen!