Doorgaan naar artikel
Maak jouw Pokédex compleet met de Version Exclusive events!
Lisa Groen
Lisa Groen
Game- en Pokémonredactrice
Profiel

Een probleem waar veel spelers tegenaan lopen in Pokémon Scarlet en Pokémon Violet is dat het moeilijk is om de Pokédex compleet te krijgen zonder online abonnement. Je kan immers niet online ruilen om de Pokémon die alleen in de andere versie verkrijgbaar zijn toch te krijgen. Gelukkig denkt Gamefreak ook aan deze spelers, wat betekent dat er binnenkort weer een speciaal event komt.

Van vrijdag 18 oktober tot en met zondag 20 oktober zijn er zowel Mass Outbreaks als Tera Raid Battles met Pokémon die normaal alleen in Scarlet of in Violet te krijgen zijn. Lees hieronder de details:

  • In 5-ster Tera Raid Battles zullen Stonjourner, Eiscue, Armarouge en Ceruledge beschikbaar zijn
  • De Mass Outbreaks zijn als volgt beschikbaar:
    • Oranguru en Passimian in Paldea
    • Cramorant en Morpeko in Kitakami
    • Alolan Vulpix en Alolan Sandshrew in het Terarium
  • Er zijn geen shiny boosts of mark boosts aangekondigd voor de events

Alle Raids en Outbreaks zijn beschikbaar ongeacht of je Pokémon Scarlet of Pokémon Violet hebt. Dit is dus een perfecte kans om jouw Pokédex compleet te krijgen!

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website en op onze socials. Daarnaast hebben we een Pokémon GO-groepenoverzicht. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via één van zijn kanalen!