Doorgaan naar artikel
Speel als Art the Clown in Terrifier: The ARTcade Game
Sander Van den Berg
Sander Van den Berg
redacteur games
Profiel

Altijd al eens willen weten hoe het is om een moordlustige clown te zijn? Dat kan straks in Terrifier: The ARTcade Game. In dit spel speel je namelijk als Art the Clown en is het de bedoeling om iedereen op jouw pad zo dood mogelijk te maken. Dit doe je op verschillende filmsets, waar op dat moment de film Terrifier opgenomen wordt. Het verhaal is net als in de films zo goed als niet aanwezig, maar wel een goed excuus om iedereen een kopje kleiner te maken. Ons hoor je niet klagen, in ieder geval.

Art the Clown heeft ondertussen al een behoorlijke reputatie opgebouwd. De hoofdrolspeler uit de Terrifier-films heeft al menigeen de bioscoopzaal uitgejaagd. Hij wordt nu vereeuwigd in een pixel-art side scrolling game, waarin het letterlijk de bedoeling is om zo creatief mogelijk koppen te laten rollen. Alleen of samen met drie anderen doorklief je verschillende levels met een arsenaal aan slag- en steekwapens.

Terrifier: The ARTcade Game staat gepland voor ergens volgend jaar en komt uit op PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc. Zodra we meer weten over het spel, lees je het uiteraard hier.