Doorgaan naar artikel
Update: Toch nog geen GO Wild Area-medaille uitgegeven
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Update: Alhoewel gisteren verschillende spelers op Reddit hadden gemeld de GO Wild Area-medaille te hebben gehad, lijkt hier nog iets niet goed te gaan. Wij bieden daarom onze excuses aan voor het delen van het nieuws dat dit gisteren zou gebeuren, omdat dit toch niet bleek te kloppen. Hopelijk krijgen we de GO Wild Area-medaille wel snel.

Origineel: Er wordt langzaam maar zeker steeds meer bekend over het Pokémon GO Wild Area-event en de laatste weken dropt Niantic iedere keer weer kleine details. Zo was er gisteren nog nieuws rondom Gigantmax en rondom Max Particles. Vandaag is er weer nieuws, maar geen aankondiging dit keer. Dit keer is het namelijk de GO Wild Area-medal die is toegevoegd en in de loop van de dag bij alle spelers zal verschijnen. Vermoedelijk rond 10.00 uur, dus als je een ticket hebt, maar de medaille nog niet op het moment van lezen dan kan dit.

Er is overigens geen keuze, waar eerder op werd gespeculeerd. Die keuze qua medaille is er wel voor het in-person-event in Japan.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website en op onze socials. Daarnaast hebben we een Pokémon GO-groepenoverzicht. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via één van zijn kanalen!