Doorgaan naar artikel
Niantic start met het testen van nieuwe functie genaamd Pokémon Playgrounds
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Er is al enige tijd informatie die gevonden wordt door dataminers rondom een nieuwe AR-functie in het spel, wat overigens iets anders is dan de update afgelopen voorjaar, en nu is er voor het eerst een aankondiging geweest van deze nieuwe feature. Het betreft een functie genaamd Pokémon Playgrounds en dit is een functie waarmee je vooral weer AR-foto’s kunt maken. Anders dan bij andere AR-functies is dat wanneer je er gebruik van maakt, dan kun je ook andere Pokémon van andere spelers tegenkomen die er de afgelopen 48 uur waren.

Het betreft overigens een test van de Pokémon Playgrounds-functie in de buurt van Seatle, dus in Nederland en België gaan we hier sowieso nog niets van zien.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website en op onze socials. Daarnaast hebben we een Pokémon GO-groepenoverzicht. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via één van zijn kanalen!