Doorgaan naar artikel
Minimaal tien spelers voor Gigantamax is geen hard aantal
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

We krijgen veel spelers over de aankondiging dat Niantic minimaal tien spelers voor Gigantamax adviseert en dat ze dus nooit voldoende spelers bij elkaar kunnen krijgen, maar we willen benadrukken dat minimaal tien spelers ook geldt voor de gewone Level 5- en Mega-raids op dit moment en er zijn raidbosses zoals Mega Mawile en Kartana die je solo kunt doen.

Daarnaast heeft Niantic bij ons bevestigd dat minimaal tien spelers voor Gigantamax het advies is en de Gigantamax Battle Bosses inderdaad niet alleen te doen zijn, maar dat je met minder spelers die goede counters hebben echt wel een stuk verder moet kunnen komen! Mocht het je lukken om 26 of 27 oktober een grote groep samen te krijgen dan is dat zeker heel fijn, maar met een iets kleinere groep moet het ook lukken.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website en op onze socials. Daarnaast hebben we een Pokémon GO-groepenoverzicht. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via één van zijn kanalen!