Doorgaan naar artikel
Vanavond is één van de meest interessante Spotlight Hours in tijden!
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Vanavond om 18.00 uur is het weer tijd voor Spotlight Hour en het is één van de meest interessante Spotlight Hours in tijden. Alhoewel Niantic sowieso wel zijn best lijkt te doen om dit evenement wat interessanter te maken de laatste tijd, valt het over het algemeen wat tegen deze maand. Maar vanavond is dat wel even anders. Dan in het namelijk Shroomish Spotlight Hour met dubbele Stardust. En omdat Shroomisch van zichzelf al 500 Stardust geeft, is het met dubbele Stardust 1000 Stardust per vangst.

Als je dan een Starpiece gebruikt is het nog eens 500 Stardust extra. Spotlight Hour is vanavond van 18.00 uur tot 19.00 uur te spelen in Pokémon GO. Overigens is er ook nog dubbele XP vanuit een ander evenement.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website en op onze socials. Daarnaast hebben we een Pokémon GO-groepenoverzicht. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via één van zijn kanalen!