Doorgaan naar artikel
Onthoud waar je een Galarian Bird hebt gezien, bevestigt ons onderzoek onder spelers
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Het zien van een Galarian Bird is al heel uitzonderlijk voor veel spelers en er één vangen is dus nog veel unieker. Het vinden van een shiny is dus ook zeker niet iets wat veel spelers gegeven is en daarom speculeert het internet er graag op los wanneer er een manier gevonden lijkt waarop de kans om er één te vinden groter is. Om hier meer beeld en een mogelijke bevestiging bij te krijgen hebben wij een onderzoek gehouden.

Er namen ruim 300 spelers deel aan ons onderzoek en van deze groep heeft ongeveer 27 procent überhaupt een Galarian Bird gezien in de afgelopen maand. Dat betekent dat de meeste spelers er helemaal geen tegenkomen. Gemiddeld hebben de spelers die er wel één zagen er meer dan één gezien, maar een diepere kijk op deze cijfers laat zien dat ongeveer de helft er twee of meer heeft gezien (absurde cijfers zijn weg gefilterd). Welke vogel spelers zagen lijkt gemiddeld niet uit te maken.

Precies één derde van de spelers die een Galarian Bird zag. zag deze vaker op dezelfde plek. Dat is toch een flink aantal en daarmee lijkt dit de belangrijkste tip die we kunnen geven. Als er er eenmaal één ziet, probeer hier dan vaker te komen. We vroegen ook nog of spelers een route aan hadden staan, maar dat gaf geen extra kans zo te zien. Overigens had net iets meer dan tien procent een shiny.

We hebben niet gevraagd of dit op dezelfde tijd was, maar sommige spelers denken dat dit nog van invloed is. Mocht je dus een Galarian Bird tegen willen komen, dan heb je zo mogelijk meer kans.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website en op onze socials. Daarnaast hebben we een Pokémon GO-groepenoverzicht. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via één van zijn kanalen!