Doorgaan naar artikel
Bundel met Drifloon Incense in Pokémon Sleep
Daisy Schreurs
Daisy Schreurs
Redactrice
Profiel

Vrijdagochtend kwam ineens de plotselinge verrassing dat Drifloon en Drifblim in Pokémon Sleep zitten. De meeste spelers hebben de eerste inmiddels wel al gezien. Bij nieuwe Pokémon komen meestal hun Incenses in het spel, zodat het nog makkelijker wordt om de eerste tegen te komen. Deze weken met het event kunnen we met de event-missions een Grubbin Incense, een Shinx Incense en een Aron Incense krijgen. De andere nieuwe Pokémon van het spel. Voor Drifloon is de Incense niet op deze manier te krijgen, maar daar heeft Pokémon Sleep iets anders voor gevonden: Een nieuwe bundel.

De bundel is verkrijgbaar van 14 oktober 6.00 uur tot 22 oktober 5.59 uur. Hij heet Pokémon Befriending Bundle (Drifloon) Vol. 1 en kost 1.500 diamanten. De bundel is één keer per speler aan te schaffen en dit zit erin:

  • 7 Great Biscuits
  • 7 Poké Biscuits
  • 2 Drifloon Incense
  • 60 Drifloon Candy

Gezien de hoge prijs en het gegeven dat Drifloon redelijk makkelijk verschijnt, zal het ons benieuwen hoeveel spelers werkelijk overgaan tot aankoop van deze bundel.

Wil jij makkelijker je slaap bijhouden en NWTV steunen, zonder dat jij meer betaalt? Koop de Pokémon Go Plus + dan via deze link. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website en op onze socials. Daarnaast hebben we een Pokémon GO-groepenoverzicht. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via één van zijn kanalen!