Doorgaan naar artikel
Niantic heeft een Pokémon GO Raid- en Battle Systems-update aangekondigd
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Het berichtje is er een beetje tussendoor geslopen, maar op de website van Pokémon GO valt te lezen over een Pokémon GO Raid- en Battle Systems-update. Wat er precies allemaal veranderd wordt is niet aangekondigd maar ze delen wel dat onder andere verschillende zaken rondom de kracht en duur van aanvallen wordt aangepast:

These updates are intended to improve stability, reduce latency, and make it easier to add new features in the future. Updates include changes to the damage outputs, energy generation, and durations of certain Pokémon attacks for raids and Gym battles only.

Er wordt dus ook gezegd dat het bedoeld is om nieuwe functie in de toekomst toe te voegen. We zijn heel benieuwd naar hoe Niantic raids eventueel aanpast. Het huidige systeem is in de afgelopen zeven jaar nauwelijks aangepast namelijk en een vernieuwing is zeker welkom.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website en op onze socials. Daarnaast hebben we een Pokémon GO-groepenoverzicht. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via één van zijn kanalen!