Doorgaan naar artikel
Drifloon en Drifblim komen naar Pokémon Sleep
Daisy Schreurs
Daisy Schreurs
Redactrice
Profiel

Er zijn weer nieuwe Pokémon toegevoegd aan het spel Pokémon Sleep, namelijk Drifloon en Drifblim. Vanaf 11 oktober om 4.00 uur is het zover en kunnen we deze Pokémon gaan tegenkomen met ons slaaponderzoek. Drifloon komt voor op Greengrass Isle. En Drifloon en Drifblim komen voor op Old Gold Power Plant. Beiden hebben sleepstyle Dozing en een nieuwe Main Skill, genaamd Stockpile (Charge Strength S).

Stockpile of Spit Up worden willekeurig geactiveerd. Hoe vaker Stockpile wordt geactiveerd, hoe groter het effect van de eerstvolgende Spit Up. Bij het activeren van Spit Up krijgt Snorlax de Strength van het aantal keren dat Stockpile is geactiveerd voor die Spit Up. Zodra Spit Up is geweest, wordt het aantal Stockpile weer gereset. Als je meerdere Pokémon hebt in je helpersteam met Stockpile, worden de aantallen van de Pokémon apart geteld. Zodra een Pokémon met Stockpile wordt gewisseld in het helpersteam, wordt het aantal opgebouwde Stockpiles gereset.

We zijn benieuwd hoe deze nieuwe Main Skill er in de praktijk uit komt te zien. Als we meer weten over deze nieuwe Pokémon (Drifloon en Drifblim) of over de nieuwe Main Skill Stockpile, delen we dit natuurlijk weer met jullie.

Wil jij makkelijker je slaap bijhouden en NWTV steunen, zonder dat jij meer betaalt? Koop de Pokémon Go Plus + dan via deze link. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website en op onze socials. Daarnaast hebben we een Pokémon GO-groepenoverzicht. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via één van zijn kanalen!