Doorgaan naar artikel
Bekijk de nieuwste Overwatch 2-trailer
Wendy de Koster
Wendy de Koster
Gameredacteur
Profiel

Duik in de spannende wereld van Overwatch met de nieuwste Overwatch 2-trailer, die een voorproefje geeft van wat er te wachten staat in Seizoen 13, dat op 15 oktober 2024 van start gaat! Dit seizoen brengt de griezelige nieuwe modus Junkenstein’s Laboratory, onderdeel van het iconische Halloween Terror-evenement. In deze razendsnelle Team Deathmatch kun je je favoriete helden krachtiger maken met vervloekte talentkaarten, wat zorgt voor unieke en verrassende wendingen tijdens het gevecht.

Seizoen 13 introduceert daarnaast de prachtige Spellbinder Widowmaker mythische skin, waarmee je je tegenstanders met stijl kunt uitschakelen. Daarnaast staan er spannende kaartupdates op het programma én een episch samenwerkingsevenement: Overwatch 2 x My Hero Academia, dat fans van beide werelden zeker zal verrassen. Voor degenen die nog meer willen, is er ook een nieuwe Premium Battle Pass, boordevol exclusieve beloningen.

Overwatch 2 is volledig gratis te spelen op Playstation 5,  Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.