Doorgaan naar artikel
Een speciale fysieke editie van The Grinch: Christmas Adventures is nu verkrijgbaar
Erwin Voorn
Erwin Voorn
Eindredacteur
Profiel

Outright Games kennen we van de kindvriendelijke games zoals Matchbox Driving Adventures, Gigantosaurus Dino Kart en SpongeBob SquarePants: The Patrick Star Game. Eind vorig jaar verscheen de kerstgame The Grinch: Christmas Adventures. Middels een recent verschenen persbericht en trailer hebben Outright Games en Bandai Namco laten weten dat er een speciale fysieke editie van dat spel verkrijgbaar is voor alle platformen.

Deze speciale Holiday-editie bevat naast de game ook vier ansichtkaarten. Elke ansichtkaart bevat gloednieuw zwart-wit artwork in potloodstijl met rode spatten, allemaal geïnspireerd op de originele How The Grinch Stole Christmas!-tekeningen van Dr. Seuss. Trouwe fans zullen de belangrijkste iconische scènes uit het originele verhaal herkennen, vers afgebeeld in deze nieuwe prachtige verzamelobjecten, waaronder:
  • Het moment waarop de gluiperige Grinch, vermomd als de Kerstman, Cindy Lou Who verleidt om haar kerstboom weg te halen.
  • Het begin van het plan, wanneer de Grinch een gewei bindt aan zijn trouwe hond Max.
  • De Grinch beraamt zijn plan om alle cadeautjes van de Who’s te stelen, met zijn kenmerkende onbetrouwbare glimlach en vette rode zigzagstrepen die zijn geniepig idee benadrukken.
  • Een Who-ville huis helemaal versierd in kerstsfeer, met een glinsterende kerstboom, een krans, ballen en cadeautjes in alle maten. Als je beter kijkt, zie je een bekende groene Grinch die vanuit de schoorsteen naar de kousen reikt.

De fysieke editie van The Grinch: Christmas Adventures is verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.