Doorgaan naar artikel
Niantic komt met nieuwe code voor gratis Pokémon GO-items, maar wel bij aankoop van iets
Jojo v. H.
Jojo v. H.
Redactrice / Community-manager
Profiel

Niantic komt vaker met codes waarvoor je gratis Pokémon GO-items kunt krijgen. Ook nu komen ze met een code waarbij je een gratis Starpiece kunt krijgen, maar je moet er wel eerst een aankoop voor doen in de Pokémon GO Webstore. Het blijkt, maar dat weten we nog niet helemaal zeker, dat Niantic iedere maand een code heeft voor een gratis item. Mocht het zo zijn dat er voor november een nieuwe code komt dan delen we dat zeker met jullie. Wil je nog een aankoop doen in deze maand in de Webstore dan zie je hieronder de code van voor het gratis item.

  • STARPIECE2024
    • Je moet deze invullen bij het veld Promocode tijdens de aanschaf van je items. De aanschaf moet een minimale aanschafwaarde van €9,99 hebben.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website en op onze socials. Daarnaast hebben we een Pokémon GO-groepenoverzicht. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via één van zijn kanalen!