Doorgaan naar artikel
Shiny Galarian Bird kan op één manier wel vluchten, dus let op!
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Afgelopen weekend kregen we een berichtje van iemand die helemaal in paniek was. Ze gooide een Master Ball op een Galarian Bird en hij vluchtte. Dat deed ons beseffen dat er één manier is waarop een Shiny Galarian Bird wel kan vluchten, namelijk wanneer je de Pokémon GO Plus + aan hebt staan (of een vergelijkbaar apparaat) om Pokémon te vangen. De Galarian Bird is geen nieuwe Pokémon en zal dus niet als nieuwe Pokémon worden aan gegeven. Daardoor pakt de Pokémon GO Plus + hem direct als hij hem ziet.

Ben je dan te laat, dan vlucht hij ook wanneer je een Master Ball gooit. Dat geldt ook voor de Shiny Galarian Birds. Gebruik dus geen Pokémon GO Plus + om Pokémon te vangen als je speelt met je Daily Adventure Incense aan.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website en op onze socials. Daarnaast hebben we een Pokémon GO-groepenoverzicht. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via één van zijn kanalen!