Doorgaan naar artikel
Bekijk de hilarische SpongeBob SquarePants: The Patrick Star Game-trailer
Wendy de Koster
Wendy de Koster
Gameredacteur
Profiel

Tot grote vreugde is vandaag de SpongeBob SquarePants: The Patrick Star Game-trailer online gekomen om deze hilarische game te vieren. De lanceringstrailer van SpongeBob SquarePants: The Patrick Star Game toont Patrick Star als de hoofdrolspeler, waarbij spelers Bikini Bottom kunnen verkennen vanuit zijn grappige en unieke perspectief.

Het spel is een open-wereld singleplayer avontuur waarin je allerlei gekke uitdagingen kunt aangaan, zoals trampolinespringen of blikken gooien bij een kermiskraam. De nadruk ligt op de humoristische chaos en het gebruik van voorwerpen om de wereld op Patrick’s manier te beïnvloeden. Je komt bekende gezichten tegen zoals SpongeBob, Sandy, en Squidward, ondersteund door physics-gebaseerde gameplay en verzamelbare outfits. De originele stemacteurs van de serie voegen een extra nostalgisch element toe, waardoor het een feest van herkenning wordt voor fans van de show.

SpongeBob SquarePants: The Patrick Star Game is vandaag verschenen voor PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.