Doorgaan naar artikel
Shadow Koffing kun je raiden op dit moment met kans op een shiny
Jojo v. H.
Jojo v. H.
Redactrice / Community-manager
Profiel

Tijdens het Legendary Heroes-event is het mogelijk om Koffing te evolueren in Galarian Weezing. Dit is voor het eerst in Pokémon GO dat je door middel van evolutie aan deze Galarian Weezing kunt komen. Veel spelers kiezen ervoor om tijdens dit event dan ook hun shiny Koffing te evolueren. En diegenen die een Shadow Koffing hebben maken hier ook gebruik van.  Niet iedereen zal in het bezit zijn van een Shadow Koffing en voor hun hebben we goed nieuws, want Shadow Koffing zit zonder dat het aangekondigd is in Shadow Raids. Dus voor iedereen die nog graag een (shiny) Shadow Galarian Weezing wil bemachtigen zal op zoek moeten naar een level-1 Shadow Raid met Koffing.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website en op onze socials. Daarnaast hebben we een Pokémon GO-groepenoverzicht. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via één van zijn kanalen!