Doorgaan naar artikel
Ga terug naar 1999 met deze Worms Armageddon: Anniversary Edition-trailer
Wendy de Koster
Wendy de Koster
Gameredacteur
Profiel

Ervaar 1999 opnieuw met deze Worms Armageddon: Anniversary Edition-trailer. Omdat Worms Armageddon 25 jaar geleden is uitgekomen, heeft Team17 besloten deze titel terug te brengen met de Worms Armageddon: Anniversary Edition waarin je alle waanzin, chaos en plezier van vroegere tijden kunt herbeleven.

Deze game is geschikt gemaakt voor moderne hardware, waardoor het op diverse consoles te spelen is. De game biedt ook online-mogelijkheden, waarbij maximaal zes spelers kunnen samenwerken of tegen elkaar kunnen spelen. De online functionaliteit is cross-generation, wat betekent dat PS4- en PS5-gebruikers tegen elkaar kunnen spelen, net als Xbox One- en Xbox Series-gebruikers.

Er zijn meer dan 55 klassieke, bijzondere wapens en stukken gereedschap die je kunt gebruiken, er zijn meer dan dertig aangepaste en grappige geluidsfragmenten. Een mooie aanvulling in deze jubileum-editie is een interactieve documentaire over Worms Armageddon met een museumtijdlijn die de geschiedenis van de serie in kaart brengt.

Worms Armageddon: Anniversary Edition is nu te spelen op PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.