Doorgaan naar artikel
Het Old Gold Power Plant Debut event is aangekondigd in Pokémon Sleep
Daisy Schreurs
Daisy Schreurs
Redactrice
Profiel

Nu de details van het nieuwe gebied Old Gold Power Plant in Pokémon Sleep bekend zijn, weten we ook dat dit gevierd gaat worden met een event. Dit event krijgt de naam Old Gold Power Plant Debut en loopt van 7 oktober 4.00 uur tot 21 oktober 3.59 uur. Het event is voornamelijk gericht op de komst van de nieuwe Pokémon Aron, Shinx en Grubbin.

Deze nieuwe Pokémon gaan verschijnen op Old Gold Power Plant, maar tijdens het event zijn ze ook te vinden op Greengrass Isle. Met de opdrachten kun je onder andere een Aron Incense, Shinx Incense en Grubbin Incense krijgen. Deze zijn tot 31 oktober 4.00 uur ook te gebruiken op Greengrass Isle, maar na dit moment niet meer.

Met het event komen bepaalde Pokémon meer voor met het slaaponderzoek. Een paar Pokémon hebben een grotere kans om te verschijnen ongeacht je eigen sleepstyle. De nieuwe Pokémon Aron, Shinx en Grubbin komen meer voor. Als je tijdens het event al toegang hebt tot het nieuwe gebied Old Gold Power Plant, wordt wel aangeraden om hiervoor te kiezen. Dit omdat de kans om de nieuwe Pokémon op Greengrass Isle tegen te komen wel aanwezig is, maar een stuk lager ligt dan op Old Gold Power Plant.

Wil jij makkelijker je slaap bijhouden en NWTV steunen, zonder dat jij meer betaalt? Koop de Pokémon Go Plus + dan via deze link. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website en op onze socials. Daarnaast hebben we een Pokémon GO-groepenoverzicht. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via één van zijn kanalen!