Doorgaan naar artikel
Sega heeft Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii aangekondigd
Thom van den Hork
Thom van den Hork
Hoofdredacteur
Profiel

Vandaag was het tijd voor het RGG Summit 2024, een jaarlijks terugkerend evenement waarop Ryu Ga Gotoku Studio laat zien waar ze mee bezig zijn. Natuurlijk wist iedereen wel dat ze bezig waren met een opvolger voor het geweldige Like a Dragon: Infinite Wealth, maar wat het is en wanneer het komt was tot vandaag nog niet duidelijk. Vanmiddag is daar verandering in gekomen, want uitgever Sega en ontwikkelaar Ryu Ga Gotoku Studio hebben Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii aangekondigd.

Dit keer draait het verhaal om een oude bekende, namelijk Goro Majima. Hij lijdt schipbreuk op een verlaten eiland op zee en heeft last van geheugenverlies, zo erg zelfs dat hij zijn eigen naam niet meer weet. Samen met de jongen Noah, die zijn leven heeft gered, gaat hij op zoek naar aanwijzigingen. Dat gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot, letterlijk, want de bijnaam van Majima is niet voor niets de Mad Dog of Shimano.

Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii zal op 28 februari verschijnen voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One en pc.