Doorgaan naar artikel
Maak kans op een Blu-ray van Despicable Me 4
Jojo v. H.
Jojo v. H.
Redactrice / Community-manager
Profiel

Vanaf 26 september is de film Despicable Me 4 te koop op Blu-ray en DVD. Ben jij klaar voor dit spannende avontuur? Wij mogen namelijk Blu-ray-exemplaren weggeven van deze film. Wil jij hier kans op maken? Beantwoord dan onderstaande vraag zo origineel mogelijk en wie weet kom jij in het bezit van deze leuke film.

  • Welke Minion vind jij het grappigste en waarom?

Stuur je antwoord voor 3 oktober naar prijsvraag@nwtv.nl en wie weet ben jij een van de winnaars. Stuur tevens je adres mee zodat we de Blu-ray gelijk kunnen versturen. Zet daarnaast de naam van de film in het onderwerp. Like onze pagina’s op Instagram en Facebook voor een extra kans.

Wil je snel op de hoogte blijven van alle nieuwe film-trailers en onze winacties? Volg dan ons kanaal op WhatsApp.

Op deze actie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

De favoriete superschurk die veranderde in een Anti-Villain-League-agent keert terug voor een nieuw tijdperk van Minions-ellende in Despicable Me 4 van Illumination. Gru, Lucy en hun meisjes verwelkomen een nieuw lid van de familie – Gru Jr. – die van plan is zijn vader te kwellen, terwijl een nieuwe nemesis opduikt en de familie op de vlucht dwingt. Dit nieuwste kaskraker-hoofdstuk in de grootste wereldwijde animatiefranchise in de geschiedenis zit boordevol non-stop actie en vol met Illumination’s kenmerkende subversieve humor.