Doorgaan naar artikel
Doe mee en win! Maak kans op Venom: The Last Dance-tickets en merchandise
Jojo v. H.
Jojo v. H.
Redactrice / Community-manager
Profiel

Vanaf 24 oktober draait de film: Venom: The Last Dance in de bioscopen en wij mogen kaartjes en merchandise weggeven voor deze film. Beantwoord onderstaande vraag zo origineel mogelijk en wie weet ga jij samen met een vriend, vriendin of partner naar deze film, of maak je kans op leuke Venom-merchandise.

  • Zou jij ook wel eens Venom willen zijn en waarom?

Stuur je antwoord voor 27 oktober naar prijsvraag@nwtv.nl en wie weet mag jij met iemand naar keuze naar de bioscoop. Stuur tevens je adres mee zodat we de kaartjes gelijk kunnen versturen. Zet daarnaast de naam van de film in het onderwerp. Like onze pagina’s op Instagram en Facebook voor een extra kans op de kaartjes.

Wil je snel op de hoogte blijven van alle nieuwe film-trailers en onze winacties? Volg dan ons kanaal op WhatsApp.

Op deze actie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

In Venom: The Last Dance, de laatste film in de trilogie, zien we Tom Hardy opnieuw als Venom, een van Marvels meest uitzonderlijke maar ook meest complexe personages. Eddie en Venom zijn op de vlucht voor hun thuiswerelden, maar als het net zich langzaam sluit, worden ze gedwongen een ingrijpende beslissing te nemen die het einde inluidt van de ‘laatste dans’ van Venom en Eddie.

Venom_-The-Last-Dance-poster