Doorgaan naar artikel
Doe mee en win! Maak kans op Smile 2-tickets
Jojo v. H.
Jojo v. H.
Redactrice / Community-manager
Profiel

Vanaf 17 oktober draait de film: Smile 2 in de bioscopen en wij mogen kaartjes weggeven voor deze film. Beantwoord onderstaande vraag zo origineel mogelijk en wie weet ga jij samen met een vriend, vriendin of partner naar deze film.

  • Wie verdient er volgens jou een big smile en waarom?

Stuur je antwoord voor 21 oktober naar prijsvraag@nwtv.nl en wie weet mag jij met iemand naar keuze naar de bioscoop. Stuur tevens je adres mee zodat we de kaartjes gelijk kunnen versturen. Zet daarnaast de naam van de film in het onderwerp. Like onze pagina’s op Instagram en Facebook voor een extra kans op de kaartjes.

Wil je snel op de hoogte blijven van alle nieuwe film-trailers en onze winacties? Volg dan ons kanaal op WhatsApp.

Op deze actie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Na het succes van de verrassende horrorfilm Smile uit 2022 komt er nu een nieuwe bioscoopfilm. Vlak voordat popster Skye Riley (Naomi Scott) aan haar nieuwe wereldtournee begint, krijgt ze te maken met allerlei onverklaarbare en angstaanjagende gebeurtenissen. De gruwelijke ervaringen en de druk van de roem worden haar te veel en Skye wordt gedwongen om de confrontatie aan te gaan met haar duistere verleden voordat haar leven totaal ontspoort.

smile 2-poster, Smile 2-trailer Foto: Universal Pictures