Doorgaan naar artikel
Doe mee en win! Maak kans op Harold and the Purple Crayon-tickets
Jojo v. H.
Jojo v. H.
Redactrice / Community-manager
Profiel

Vanaf 16 oktober draait de film: Harold and the Purple Crayon in de bioscopen en wij mogen kaartjes weggeven voor deze film. Beantwoord onderstaande vraag zo origineel mogelijk en wie weet ga jij samen met een vriend, vriendin of partner naar deze film.

  • Welke kleur is jouw lievelingskleur en waarom?

Stuur je antwoord voor 16 oktober naar prijsvraag@nwtv.nl en wie weet mag jij met iemand naar keuze naar de bioscoop. Stuur tevens je adres mee zodat we de kaartjes gelijk kunnen versturen. Zet daarnaast de naam van de film in het onderwerp. Like onze pagina’s op Instagram en Facebook voor een extra kans op de kaartjes.

Wil je snel op de hoogte blijven van alle nieuwe film-trailers en onze winacties? Volg dan ons kanaal op WhatsApp.

Op deze actie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

In zijn boek kan de avontuurlijke Harold (Zachary Levi) van alles tot leven laten komen door het te tekenen. Eenmaal volwassen tekent hij zichzelf het boek uit en de echte wereld in. Daar komt hij erachter dat hij nog veel moet leren over het echte leven. En zijn vertrouwde paarse krijtje veroorzaakt een hoop hilariteit, meer dan hij ooit had kunnen denken. Maar als die onbegrensde verbeeldingskracht in de verkeerde handen terechtkomt, moeten Harold en zijn vrienden al hun creativiteit gebruiken om niet alleen de echte wereld, maar ook hun eigen wereld te redden. 

Harold and the Purple Crayon-poster