Doorgaan naar artikel
Meld jouw Pokémon GO-groep vanaf nu aan voor het NWTV Pokémon GO-groepenoverzicht
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Vanaf morgen komen (zo goed als zeker) Powerspots in Pokémon GO en daarmee komen volgende week Max Battles in het spel. Dit nieuwe type gameplay (vermoedelijk soort van raids) vraagt van spelers om samen te spelen. Enkele jaren geleden hadden we het NWTV Raidgroepen-groepenoverzicht en we komen nu terug met het NWTV Pokémon GO-groepenoverzicht. Dit overzicht biedt spelers de kans om samen te komen en samen af te spreken om raids, maar vooral ook Max Battles te verslaan.

Aanmelden kan hier vanaf nu. Als je je groep aanmeldt, dan verschijnt die vanaf later deze week op NWTV.nl in het overzicht. Als er nog vragen zijn dan kun je die aan onze Communitybeheerders stellen. Ben je overigens op zoek naar een plek om remote raids te doen, dan kun je ook in onze Whatsappgroep terecht. Daar spreken spelers af om remote samen te raiden. Iets wat vermoedelijk ook kan in Max Battles.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website en op Facebook, WhatsApp en Telegram. Daarnaast hebben we een Pokémon GO-groepenoverzicht, waar je je hier voor kunt aanmelden. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.