Doorgaan naar artikel
Je hebt nog één week om jouw Cetitan te claimen
Lisa Groen
Lisa Groen
Game- en Pokémonredactrice
Profiel

Het is alweer bijna een jaar geleden dat de eerste aflevering van de web-serie Pokémon Paldean Winds uit kwam. Als cadeau aan spelers van Pokémon Scarlet en Pokémon Violet kregen we een code om een Cetitan, gebaseerd op die uit de aflevering, in het spel te krijgen. Deze code loopt over één week af! Je hebt nog tot en met 31 augustus om jouw Cetitan te claimen. Lees hieronder de details:

  • De Cetitan heeft als Original Trainer “Glaseado” en heeft de Ferocious Ribbon
  • Het geslacht, de Ability en de Nature zijn willekeurig. De move-set en het level staan wel vast. Cetitan is level 50 en kent de aanvallen: Body Slam, Amnesia, Ice Spinner en Double-edge
  • De code om Cetitan te claimen is L1KEAFLUTE

Om een Mystery Gift te claimen volg je de onderstaande stappen:

  • Open je game voorbij het startscherm en open het menu met X
  • Selecteer “Poké Portal” in het menu
  • Selecteer vervolgens onderaan de optie “Mystery Gift”
  • Selecteer ten slotte “Get With Code/Password” en vul de code in

Om een Mystery Gift te ontvangen moet je een stabiele internetverbinding hebben. Gelukkig is Nintendo Switch Online niet nodig, dus ook zonder abonnement kan je deze code claimen. Je kan pas een Mystery Gift claimen als je door het begin van de tutorial heen bent.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website en op Facebook, WhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.