Doorgaan naar artikel
Zo krijg je events in Pokémon Scarlet en Violet zonder Nintendo Switch Online
Lisa Groen
Lisa Groen
Game- en Pokémonredactrice
Profiel

Wij vertellen jullie altijd graag over de events die gaande zijn in Pokémon Scarlet en Pokémon Violet voor de Nintendo Switch. Hier leggen we ook uit dat je je game met het internet moet verbinden om de nieuwste Mass Outbreaks of Tera Raids in je spel te krijgen. Mensen zonder Nintendo Switch Online abonnement krijgen echter, wanneer ze op de normale manier proberen te verbinden met het internet, de melding dat je hier een abonnement voor nodig hebt. Het is echter toch mogelijk om speciale event Outbreaks en Raids te krijgen zonder abonnement. Volg simpelweg onderstaande stappen:

  • Open het menu met de X-knop en ga naar “Poké Portal”
  • Selecteer “Mystery Gift”, die je normaal gebruikt voor het claimen van Redeemcodes
  • Selecteer “Check Poké Portal News”

Je spel zal nu opslaan en verbinden met het internet. Verder lijkt er misschien niets te gebeuren, maar als je op je kaart kijkt zal je de speciale Event Outbreaks en Raids zien! Let op dat deze in je spel blijven totdat je opnieuw met het internet verbindt. Je kan dus de Outbreaks en Raids elke dag blijven spelen, ook wanneer het event over is. Wanneer je na het event of tijdens een nieuw event weer met het internet verbindt, verdwijnen de oude Outbreaks en Raids.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website en op Facebook, WhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.