Doorgaan naar artikel
Trainer’s Pokémon komen terug naar de TCG!
Lisa Groen
Lisa Groen
Game- en Pokémonredactrice
Profiel

Al in de vroege jaren van de Pokémon Trading Card Game waren er speciale Trainer’s Pokémon kaarten die je kon verzamelen. Deze kaarten lieten de band tussen de trainer, bekend uit de games of anime-serie, en de Pokémon zien. De kaart had vaak andere plaatjes en speciale aanvallen, uniek voor deze Pokémon.

Tijdens de sluitingsceremonie van de Pokémon World Championship  is aangekondigd dat deze kaarten terug zullen keren naar de TCG! Favorieten van de fans zoals Lillie, Marnie en zelfs N uit Pokémon Black en Pokémon White zijn aangekondigd in een leuke trailer.

Er komt veel spannends aan voor de Pokémon Trading Card Game, maar helaas is er ook minder goed nieuws voor fans die hoopten op Pokémon TCG Pocket. Hopelijk maken deze Trainer’s Pokémon toch nog iets goed!

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website en op Facebook, WhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.