Doorgaan naar artikel
Het nieuwe deel van Pokémon Horizons is vanaf november te zien in Nederland!
Lisa Groen
Lisa Groen
Game- en Pokémonredactrice
Profiel

Goed nieuws voor fans van de Pokémon Horizons: De serie anime! Vanaf 22 november is het vierde deel van de serie in Nederland te streamen via Netflix. De release van het vierde deel komt kort na die van het derde deel, dus er is meer dan genoeg Pokémon om van te genieten in november.

Pokémon Horizons: De serie volgt het verhaal van Liko en Roy. Voor vele Pokémon fans was dit even wennen, aangezien hiervoor Ash Ketchum altijd de hoofdrol in de Pokémon anime had. In het vierde deel van seizoen 1 van de serie gaan Liko en Roy naar de Paldea regio, waar ze nog meer mysteries zullen ontrafelen. Ze komen ook in aanraking met het grootste plan van de Explorers tot nu toe. Als dat maar goed gaat…

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website en op Facebook, WhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.