Doorgaan naar artikel
Win bioscoopkaartjes voor de Nederlandse horrorfilm Jimmy
Jojo v. H.
Jojo v. H.
Redactrice / Community-manager
Profiel

Vanaf 22 augustus draait de nieuwste Nederlandse horrorfilm Jimmy in de bioscopen en wij mogen kaartjes weggeven voor deze film. Durf jij samen met iemand naar deze film? Beantwoord onderstaande vraag zo origineel mogelijk en wie weet ben jij de winnaar.

  • Welke Nederlandse horrorfilm vind jij het beste en waarom?

Stuur je antwoord voor 24 augustus naar prijsvraag@nwtv.nl en wie weet mag jij met een vriend of vriendin naar de bioscoop. Stuur tevens je adres mee zodat we de kaartjes gelijk kunnen versturen. Zet daarnaast de naam van de film in het onderwerp. Like onze pagina’s op Instagram en Facebook voor een extra kans op de kaartjes.

Wil je snel op de hoogte blijven van alle nieuwe film-trailers en onze winacties? Volg dan ons kanaal op WhatsApp.

Op deze actie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Wanneer een vriendin van Dilara wordt vermoord, keert ze terug naar haar geboortedorp. Ze krijgt het gevoel dat de beruchte dorpsgek Jimmy wraak wil nemen op de vriendinnengroep. Een true crime podcast met Jimmy’s stem verschijnt: hoe langer je luistert, hoe groter de kans dat hij achter je aankomt. Na een nieuwe moord tijdens een rave weet Dilara het zeker: zij is het volgende doelwit. Met Rick Paul van Mulligen, Sonia Eijken, Charlie Chan Dagelet, Sara Luna Zorić, Richelle Plantinga, Thijs Boermans, Isa Hoes, Sophie Bouquet en Aiko Beemsterboer.

Horrorfilm Jimmy, win-actie jimmy