Doorgaan naar artikel
Het derde Scarlet & Violet Summer-event bevat Shiny Gimmighoul!
Lisa Groen
Lisa Groen
Game- en Pokémonredactrice
Profiel

Het is alweer tijd voor het derde Summer Event voor Pokémon Scarlet en Violet. Dit event, wat vanaf 9 tot en met 22 augustus gaande is, heeft speciale Tera Raids en Mass Outbreaks. Hieronder sommen we de details voor jullie op:

  • Als je tijdens het event met het internet verbindt, krijg je speciale Mass Outbreaks met verhoogde shiny kans:
    • Wattrel komt voor in Paldea
    • Riolu komt voor in Kitakami
    • Comfey komt voor in het Blueberry Academy Terarium
  • De kans voor een shiny uit deze Mass Outbreaks is 1/200, maar kan verhoogd worden met Sparkling Power of door de Pokémon in de outbreak te verslaan. Dit moet je dan doen tot je de melding “There are not many Pokémon left in the outbreak” krijgt
  • Gimmighoul (Chest Form) verschijnt in Tera Raids van level 1 tot en met 5
  • Er is een kleine kans dat een Gimmighoul uit een level 5 Tera Raid shiny is. Dit is normaal niet mogelijk in het spel!

Wij wensen iedereen die op zoek gaat naar shinies veel succes. Vooral als je op zoek gaat naar shiny Gimmighoul zal je veel geluk nodig hebben. Er staat ons hierna nog één Summer Event te wachten, waar we jullie dan alle details over zullen geven.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website en op Facebook, WhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.