Doorgaan naar artikel
Een trip naar Hawaii geeft je een speciale Steenee in Scarlet/Violet
Lisa Groen
Lisa Groen
Game- en Pokémonredactrice
Profiel

De Pokémon World Championship zullen van 16 tot en met 18 augustus in Honolulu, Hawaii plaatsvinden. Dit grote jaarlijkse evenement draait om het vinden van de beste Pokémon Trainers in verschillende categorieën. Ook voor de Pokémon Scarlet en Violet spellen wordt gezocht naar een kampioen. Dit gaat natuurlijk gepaard met beloningen voor trainers die het evenement bijwonen.

Voor trainers die Pokémon Scarlet en Violet spelen kan je een Steenee ontvangen. De Steenee zal, net zoals op de officiële afbeelding hierboven, Safety Goggles hebben als Held Item. Daarnaast heeft de Steenee het Water Tera Type en kent ze de aanval Celebrate. Mocht je dus om een of andere reden in de buurt zijn, ga dan vooral even langs voor deze leuke beloning!

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website en op Facebook, WhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.