Doorgaan naar artikel
Doe mee met de prijsvraag en win bioscoopkaartjes voor The Killer
Jojo v. H.
Jojo v. H.
Redactrice / Community-manager
Profiel

Vanaf 22 augustus draait de film: The Killer in de bioscopen en wij mogen kaartjes weggeven voor deze film. Beantwoord onderstaande vraag zo origineel mogelijk en wie weet ga jij samen met iemand naar deze film.

  • Met wie wil je naar deze film en waarom?

Stuur je antwoord voor 25 augustus naar prijsvraag@nwtv.nl en wie weet mag jij met een vriend of vriendin naar de bioscoop. Stuur tevens je adres mee zodat we de kaartjes gelijk kunnen versturen. Zet daarnaast de naam van de film in het onderwerp. Like onze pagina’s op Instagram en Facebook voor een extra kans op de kaartjes.

Wil je snel op de hoogte blijven van alle nieuwe film-trailers en onze winacties? Volg dan ons kanaal op WhatsApp.

Op deze actie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

De iconische regisseur John Woo, de man achter actiespektakels als Face/Off, Mission: Impossible II, Paycheck, Broken Arrow en Hard Boiled, keert terug met een compleet nieuwe versie van zijn Hong Kong-klassieker The Killer uit 1989. In deze energieke actiethriller, van de met een Oscar® onderscheiden producent van Oppenheimer, speelt de voor een Emmy genomineerde Nathalie Emmanuel (The Fast-films, Game of Thrones) de rol van Zee, een mysterieuze en beruchte huurmoordenaar die in de onderwereld van Parijs bekend staat als de Koningin van de Dood. Maar nadat Zee tijdens een klus voor haar louche mentor (Sam Worthington uit Avatar) besluit om een blind meisje (Diana Silvers; Ma, Booksmart) niet te vermoorden in een nachtclub, wordt haar leven overhoop gegooid. Ze trekt de aandacht van een geslepen rechercheur (de voor een Golden Globe genomineerde Omar Sy; Jurassic World-franchise, Lupin), raakt verwikkeld in een duister crimineel complot en wordt geconfronteerd met haar eigen verleden.

win actie the killer