Doorgaan naar artikel
De nieuwste Japanse Pokémon TCG set is aangekondigd
Lisa Groen
Lisa Groen
Game- en Pokémonredactrice
Profiel

Een nieuwe subset van de Pokémon Trading Card Game: Scarlet and Violet is aangekondigd in Japan. De set, die in Japan “Paradise Dragona” gaat heten, komt op 13 september uit. Zoals de naam al doet gokken, zal de set vooral draaien rondom Pokémon van het Dragon-type. Een aantal kaarten zijn al bekend, waaronder de Stellar Alolan Exeggutor EX die je kan zien op het voorbeeldpakje kaarten. Ook Latios en Latias zullen terugkomen in de TCG met deze set. Het is nog niet bekend wanneer Paradise Dragona zijn Engelse debuut zal krijgen, maar wij houden jullie natuurlijk op de hoogte!

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website en op Facebook, WhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.