Doorgaan naar artikel
We worden verwend met bonussen voor het Pokémon World Championship
Lisa Groen
Lisa Groen
Game- en Pokémonredactrice
Profiel

Eerder hebben wij jullie al verteld over de redeemcodes voor Pokémon GO die binnenkort gaan komen, maar ook de Pokémon Trading Card Game en Pokémon Scarlet en Violet komen aan de beurt! Het is namelijk tijd voor het World Championship in Hawaii, waar spelers van alle soorten Pokémon spellen hun kunsten laten zien.

Voor Scarlet en Violet spelers kunnen we tijdens de livestream van deze kampioenschappen een code verwachten voor een Sylveon, gebaseerd op de kampioen van vorig jaar in Yokohama. Voor TCG Live spelers zal er een code beschikbaar zijn waarmee je een Illustration Rare Pecharunt kan claimen. Wanneer we meer weten over de codes, delen we dit met jullie.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website en op Facebook, WhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.