Doorgaan naar artikel
PlayStation Plus-games voor augustus zijn bekend
Wendy de Koster
Wendy de Koster
Gameredacteur
Profiel

De PlayStation Plus-games voor augustus zijn bekendgemaakt. Vanaf 6 augustus kunnen alle PlayStation Plus-leden de volgende games gaan downloaden: Lego Star Wars The Skywalker Saga, Five Nights at Freddy’s Security Breach en Ender Lilies: Quietus of the Knights. Maar waar gaan deze games eigenlijk over?

Lego Star Wars The Skywalker Saga is geschikt voor de PlayStation 4 en Playstation 5. Je speelt alle negen Star Wars-films als legofiguur. Speel dit lego-avontuur als Jedi, Sith, Rebel, Premiejager of Droid en maak gebruik van de bekende voertuigen zoals de Millenium Falcon en de X-wings!

In het familie-vriendelijke horrorspel Five Nights at Freddy’s Security Breach (Playstation 4 en Playstation 5) ben je Gregory. Gregory is een jongen die in de nacht opgesloten zit in ‘Freddy Fazbear’s Mega Pizzaplex’. In deze game moet je zien te overleven terwijl je wordt opgejaagd door ijzingwekkende vijanden. Durf jij het aan?

Het laatste spel heeft alleen een officiële PlayStation 4-versie, maar is wel op PlayStation 5 te spelen natuurlijk via de Backwards Compatibility. Ender Lilies: Quietus of the Knights is een dark fantasy 2D-actie-RPG waarin je het mysterie wilt ontrafelen van het verwoeste koninkrijk. Het speelt zich af in het plaatsje Land’s End, met prachtige maar griezelige gebieden die je in deze game gaat ontdekken. Tijdens je avontuur kom je machtige eindbazen tegen, die je moet verslaan om ze te bevrijden van hun vloek om ze als bondgenoten te rekruteren.

De komst van deze nieuwe spellen betekent ook dat de games Borderlands 3, NHL 24 en Among Us nog maar tot en met 5 augustus zijn te downloaden via PlayStation Plus.