Doorgaan naar artikel
Pokestop Showcases-bug gooit volgorde door elkaar en maakt zoeken lastiger
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Misschien had je het al gezien, maar er is een Pokestop Showcases-bug waardoor de volgorde van de grootste Pokémon niet meer klopt. Dit was afgelopen weekend overigens al tijdens Community Day en is dus ook deze week nog altijd. Door de bug staan de Pokémon die je in een showcase kunt zetten (bij het wisselen) niet op volgorde. Nu je een Ultra- of Best Buddy moet achterlaten zal je niet snel wisselen, maar dit weekend wilde je dit wel tijdens Community Day. Die nieuwe grote Tynamo zoeken was toen echter niet heel makkelijk.

We hebben nog geen meldingen gezien van deze Showcases-bug, maar hopen wel dat Niantic het snel oplost. Je ziet hieronder een voorbeeld:

Showcases-bug

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website en op Facebook, WhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.