Doorgaan naar artikel
Je hebt maar een hele kleine kans op een Maushold Family of Three
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Vandaag komt Tandemaus in het spel en daarmee ook Maushold. Deze Pokémon heeft echter twee vormen, namelijk de Maushold Family of Four en de Maushold Family of Three. Deze laatste klinkt makkelijker te krijgen, maar niets is minder waar. In de originele games is de Maushold Family of Four de gangbare vorm en heb je op de Maushold Family of Three maar een kans van 1 op 100. Het slechte nieuws is dat deze kans ook zo in Pokémon GO lijkt te zitten.

Je hebt dus niet maar een paar Tandemaus nodig voor beide vormen, maar vermoedelijk heel veel. En dan hebben we het nog niet over de shiny gehad. Die zit er nu nog niet in, maar dat gaat ooit natuurlijk ook een ding worden. En aangezien Tandemaus voorlopig een Party Play-exclusieve Pokémon is (na dit evenement), is het nog moeilijker. Aan de andere kant komt uiteindelijk alles een keer voor iedereen in Pokémon GO. Mochten er aangepaste cijfers bekend dan laten we het uiteraard weten.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol. 

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.