Doorgaan naar artikel
Redeemcodes in de Webstore van Pokémon GO, dit is hoe het werkt
Daisy Schreurs
Daisy Schreurs
Redactrice
Profiel

Vanaf het moment dat ook op Android-toestellen redeemcodes niet meer rechtstreeks kLonden worden ingevuld in Pokémon GO, zien we heel veel vragen voorbij komen over het hoe en wat van de Webstore. Daarom hebben we nu onderstaand overzicht gemaakt om hier voor elke speler wat duidelijkheid in te krijgen.

Allereerst open je natuurlijk de Webstore. Je kunt deze vinden door op de link te klikken, maar er zijn meer manieren om de Webstore terug te vinden. Zo is daar de website van Pokémongolive. In het menu rechtsbovenaan de pagina, staat onderin de optie ‘Store’. En dan hebben we nog Google. Door te zoeken op ‘Webstore Pokémon GO’, krijg je een directe link naar de website.

Daarna log je in op dezelfde manier als de methode die je hebt gekozen voor Pokémon GO. Inloggen kun je rechtsboven bij ‘Sign in’.

Na het op dezelfde manier inloggen als in Pokémon GO, kun je verschillende aankopen doen voor je account. Tickets natuurlijk, maar ook boxen of PokéCoins. Maar waar jullie vooral geïnteresseerd in zijn is waar je toch in hemelsnaam die redeemcodes kunt invullen..

Onderin op de pagina, onder alle aanbiedingen, zie je het volgende scherm:

Hier staat de knop ‘Offer Redemption’ tussen. Door hierop te klikken, kom je uit bij het juiste scherm om redeemcodes in te wisselen voor de items in Pokémon GO. Dat ziet er zo uit:

Vul hier de code in die je hebt ontvangen, klik op ‘Apply’ en de items die je zou krijgen, worden automatisch toegevoegd aan je account. Veel succes!

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol. 

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.