Doorgaan naar artikel
Win tijdens GO Fest Madrid je eigen gepersonaliseerde PokéStop
Jojo v. H.
Jojo v. H.
Redactrice / Community-manager
Profiel

Over twee weken is het Pokémon GO Fest Madrid. Niantic heeft vandaag een nieuw gebied, ’the Football Experience’, onthuld voor voetbalfans. Dit gebied heeft een Pokémon GO-thema. Het nieuwe gebied is voor je voetbal skills en een competitie voor Pokémon trainers. De hoofdprijs is een tijdelijke gepersonaliseerde PokéStop op een plek die jij graag wilt. Ook zijn er oude en nieuwe internationale Spaanse voetballers in dit gebied, die je kunt ontmoeten tussen 15.00 uur en 17.00 uur:

  • Gaizka Mendienta (14 juni)
  • Fernando Morientes (15 juni)
  • Vicky Losada (16 juni)

Tevens hebben deze drie voetbalspelers ook samengewerkt voor een mooie route die je kunt lopen door Madrid, langs bijvoorbeeld het Madrid voetbalmuseum, de fontein van Neptunus en vele anderen mooie locaties.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website, op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.