Doorgaan naar artikel
Inschrijving als toeschouwer voor de Pokémon World Championships is geopend
Daisy Schreurs
Daisy Schreurs
Redactrice
Profiel

Van 16 tot 18 augustus zijn in Honolulu, Hawaii, de Pokémon World Championships. En hier kun je als toeschouwer ook bij zijn. Pokémon op een prachtig, tropisch Bounty-eiland… Wie wil dat nou niet?

Vanaf 29 mei (gisteren dus) kun je je inschrijven op een interesselijst voor de zogenoemde ‘spectator pass’. De lijst staat open tot 9 juni 23.59 uur PDT. Dat is 10 juni 8.59 uur Nederlandse tijd. Inschrijven kun je via deze link. Dit garandeert niet dat je ook werkelijk mag gaan, helaas. Als er meer inschrijvingen zijn dan tickets, worden willekeurig namen geselecteerd. In de week van 10 juni krijgen de geselecteerde toeschouwers de mogelijkheid om hun kaartje te kopen. Je hebt dan 48 uur de tijd om het ticket werkelijk te kopen. Een dagkaart kost 14,99 Dollar en een meerdaagse kaart kost 39,99 Dollar.

Dat wordt je vakantiegeld investeren als je hier werkelijk interesse in hebt. Wil je meer weten? Alle info vind je hier.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website, op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.