Doorgaan naar artikel
Verschillende spelers melden raidloze Pokémon GO-gyms sinds afgelopen Global GO Fest
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Afgelopen weekend was het natuurlijk Global Pokémon GO Fest en we hebben tijdens dit evenement heel veel raids kunnen doen. Echter zijn er sinds zondagavond ook problemen. Tenminste, dat melden verschillende spelers los van elkaar bij ons. Er zijn namelijk (soms heel veel) raidloze Pokémon GO-gyms. Dat betekent niet dat alle gyms zonder raids zijn, maar er zijn specifieke gyms waar geen raids op verschijnen.

Dit is overigens niet de eerste keer. In het verleden is het vaker gebeurd. Helaas wil Niantic Support niet zelf reageren wanneer een speler een bug meldt en spelers krijgen bijna alleen maar automatische antwoorden. Dat is natuurlijk heel vervelend. Het is te hopen dat het probleem met de raidloze Pokémon GO-gyms alsnog snel wordt verholpen.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen en NWTV steunen, zonder dat jij meer betaalt? Koop hem dan via deze link bij Bol.com.

Win kaarten voor Disneyland Paris! Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans! Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je ook terecht op onze website NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan hier! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven.