Doorgaan naar artikel
Shiny Ferroseed zit vanaf nu in Pokémon GO
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Update: Er komen zeer zeldzame berichten binnen dat spelers hem ook in Europa hebben gevangen. Deze zijn nog niet bevestigd, dus daar willen we wel echt een onder voorbehoud op zetten nog.

In Nederland en de rest van Europa merken we er dit weekend niets van, maar het is Special Weekend in Pokémon GO. Verschillende sponsoren over de hele wereld hebben eigen evenementen, die overigens allemaal hetzelfde zijn, op een aantal details zoals de vormen van Unown na. De evenementen, waar je ook Shiny Ferroseed voor het eerst kunt krijgen, zijn op de volgende plekken met de volgende merken:

Verenigde Staten

  • Verizon: Zaterdag 7 november, van 11.00 uur tot 14.00 uur lokale tijd
  • Grubhub: Zondag 8 november, van 11.00 uur tot 14.00 uur lokale tijd

Mexico

  • 7-Eleven Mexico: Zaterdag 7 november, van 11.00 uur tot 14.00 uur lokale tijd

Japan

  • Softbank & 7-Eleven Japan: Zaterdag 7 november, van 11.00 uur tot 14.00 uur lokale tijd
  • Matsumoto Kiyoshi: Zondag 8 november, van 11.00 uur tot 14.00 uur lokale tijd

Helaas moet je voor dit evenement een ticket hebben en fysiek ook in het land zijn. Wij konden hoe dan ook niet deelnemen. Toch is het voor ons interessant. Zoals gezegd is Shiny Ferroseed in het spel gekomen tijdens dit evenement. En alhoewel hij vermoedelijk hier nog niet te vangen is, kan dit niet lang meer duren. Normaal binnen enkele dagen na het evenement. We hebben wel alvast voor jullie hieronder geplaatst hoe hij en zijn evolutie eruit zien:

ferroseed

Wil je een Nintendo Switch winnen? Volg dan dit Instagram-account! Bij 10.000 volgers gaat de Nintendo Switch eruit! Sinds kort hoor je wekelijks onze Podcast terug via onder andere Spotify en iTunes! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste gamenieuws, maar ook alles over Pokémon GO, via onze vernieuwde pagina en op sociale media: Facebook en Telegram.