Doorgaan naar artikel
Deze Pokémon GO-stickers zijn er nu, en meer andere informatie bekend
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Sinds gisterenavond zitten er Pokémon GO-stickers in het spel en natuurlijk is de eerste vraag die we veel krijgen, wat heb ik er nu eigenlijk aan? Heel technisch gezien niet veel. Je kunt de stickers gebruiken om de cadeau’s die je krijgt wat op te vrolijken. Vooral jongere spelers zullen dit een leuke toevoeging vinden.

Niantic kondigde het eerder al aan, maar er zijn slechts acht stickers verkrijgbaar in het begin. Op dit moment kun je ze alleen krijgen uit gifts. De stickers moeten binnenkort in pakketvorm verkrijgbaar zijn in de store, maar dit is nog niet live.

Hoe duur de Pokémon GO-stickers worden is nog niet bekend. We hebben verschillende prijzen gezien, variërend van 35 tot 80 Pokécoins. Zodra hier meer bekend over is, delen we het natuurlijk via onze kanalen! Op dit moment krijg je ze alleen uit gifts. Dit lijkt echter heel af en toe te gebeuren.

Op NWTV vind je dagelijks het laatste gamenieuws, maar ook alles over Pokémon GO via onze vernieuwde pagina en op sociale media: FacebookTelegram en WhatsApp.