Doorgaan naar artikel
Mario Party The Top 100 releasedatum is vervroegd
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Twee weken geleden werd de Mario Party The Top 100 releasedatum bekendgemaakt. Deze datum stond vastgesteld, net in het nieuwe jaar, op 5 januari. Voor de fans is er goed nieuws, want de Mario Party The Top 100 releasedatum is vervroegd.

Spelers kunnen nu aanzienlijk eerder aan de slag met de 100 verschillende minigames. De releasedatum is bijgesteld naar 22 december van dit jaar. Er is een selectie gemaakt van de beste 100 minigames om deze samen te voegen tot het beste deel ooit. Mario The Party Top 100 ondersteunt Download Play voor vier spelers. Wanneer je dus in het bezit bent van maar één Game Card kan je toch met enkele vrienden samenspelen. Ze dienen wel in het bezit te zijn van een Nintendo 3DS-systeem.

De Mario Party-games worden al jarenlang uitgebracht op verschillende systemen en zag voor het eerst het licht op de Nintendo 64 in 1999. Na achttien jaar zijn er flink wat delen uitgebracht en hadden de ontwikkelaars een flink aanbod om een leuke selectie te maken zodat de fans nostalgische herinneringen kunnen herbeleven.